fredag 31 juli 2009

Tonight, tonight, tonight, I wanna be with you tonight.

Halli hallå.
Stochoholmis är mucho fint, har hitills hunnit med: allsång på skansen, timofinis, gamla stan, slussen, trekanten (sjö), stadsmissionen vid liljeholmen/gröndal, gjort piroger till agnetis, söt kassör, köpt 17 vhs-filmer som kommer väga ton när jag ska hem och fem böcker, lite presenter osv osv. Blivit innelåst har jag också, haha fast det är en annan historia.
Just nu sitter jag och kollar på videos från allsången, Timo såklart, fan vad han är... är. Han är jävligt mycket kan jag säga! Är, i mening som lever, leker och älskar. Fin, bäst, underbar.
Träffade honom och hans kompis Fredrik av en slump innan allsången hade börjat, vi prata om lite ditten och datten men inte så länge tyvärr, för jag tänkte optimistiskt att vi skulle träffas efteråt som man brukar. Men nej, efter showen så visade det sig att Timo "has left the building" och lämnade kanske ett femtiotal, kanske ett hundra, besvikna fans att gå hem. Men jag var faktiskt inte en av dem, för jag var nöjd med att få ha lämnat min present, kramat om honom och pratat lite. Dessutom ses vi ju om två veckor igen, så inget som krisar direkt, även om jag gärna hade kramat och pussat på honom lite mer.

Jag känner lite såhär just nu: det är mysigt i stockholm, men just nu vill jag nog lite hem. Det skulle vara en annan sak om jag jobbade eller praoade här, för då skulle jag ju ha något att fokusera på och göra under dagarna. Men nu så är det lite segt, och seghet får en att tänka på andra bra minnen, och bra minnen får en att längta, och längta får en att sakna ibland, och saknad blir jobbig, och när det blir jobbigt vill man vara på en bra plats, och en bra plats för mig just nu är hem. Hem, hem, hem. Men det är rätt lugnt. Det är dessutom inte lång tid kvar, jag får njuta av det så gott jag kan.
Ikväll ska vi på bio, Slumdog millionaire(?). Det ska bli spännande! Har hört mycket gott om den. På stureplan och allt också. Lord.

Imorgon ska vi antagligen gå och se på gayparaden, om det nu är imorgon det är, och det ska bli spännande det med. Hoppas det blir bra väder bara. För er som inte vet så är det prideveckan nu här i stan, massor av flaggor och sånt överallt, faktiskt riktigt mysigt.

Nej, nu ska jag gå och rensa lite i min väska, om jag har otur får jag lämna lite gamla plagg här uppe, för jag är inte alls säker på att jag får med mig allt. Tänk på att jag ändå har tre dagar kvar att shoppa, och ganska mycket pengar. Ehe... sänd tankar till mig, typ "shoppa inte för mycket ellen, save yourself" osv.

Puss och kram, skumbanan (som jag aldrig fattat varför man skriver eller säger, det rimmar ju faktiskt inte).

måndag 27 juli 2009

Förklä't.

I förrgår började jag lite spontat sy på ett förkläde i brist på annan present-fantasi. Detta är till en liten pojk, fast egentligen är det ju inte han som fyllt år. Men så kan man faktiskt också göra, om man bara vill. Och texten är för att mamma och bröder ska se, har lagt det som bakgrund. Kommer ha åkt när de kommer hem så... Nu ska jag gå och packa, har inte ens börjat än.



Pussi.

söndag 26 juli 2009

GBG vs STHLM

Imorgon bär det av! En vecka, underbaart!

Puss.

lördag 25 juli 2009

Hippieväska till Agneta!

I förrgår började jag på en väska till Agnetis som jag ska upp till om två dagar. Här kommer resultatet:







lördag 11 juli 2009

I'm alive alive alive!

Jag har faktiskt försökt att skriva här, men det gick ju inte! Så när jag väl samlade till mig lite inspiration och mod så gick det aldrig aldrig aldrig att publicera. Men nu så verkar det fungera! Äntligen.
Nu har det gått nästan en månad sen min senaste uppdatering var, och det var runt min avslutning. Sjukt att det var en månad sen. Känns inte som det, fast samtidigt gör det det. Äh, jag vet inte. Just nu befinner jag mig iaf uppe i Havstenssund som ligger rätt nära Strömstad. Åkte hit i måndags och ska åka hem imorgon (söndag). Det har varit både en väldigt fin vecka och lite regnig och... vad säger man? Förvirrande fast inte så förvirrande? Jag kan inte riktigt sätta ord på känslan. Skit samma egentligen. Jag mår bra i alla fall, lite trött, eller mycket. Jag tror det är min mens som är på tröskeln och spökar för mig, beter mig som ett as emellanåt, vilket jag genast ångrar sedan.
Men här uppe i Havstenssund är jag för att mamma är här hos sin kille. Jag hade inget bättre för mig, så jag åkte upp på obestämd tid. Framtiden ser ut något sånthär:
- tisd, Hannah och Dick kommer ut till oss och spelar sedan på tången.
- onsd, Harry Potter-premiär med Tove! ÅH!
- hm... kommer inte ihåg just nu, mendet var nåt mer den veckan.
- 27:e åker jag till stockholm och stannar en vecka!
- 28:e är det Timo på skansen, gööööööööött!
- 3:e aug = hemresa.
- 13:e WAY OUT WEST MED JOSSE OCH FELICIA!
- Samma 14:e och 15:e.
- Skolan börjar 24:e, Angered. Shieat.

Nu ska vi nog kolla film. Ciao!