söndag 20 september 2009

Honey, I'm home!

Inte så bra på dethär med uppdatering, men nu kommer nåt liknande och ganska litet.

Imorgon börjar jag på en ny skola, har alltså hoppat av Angereds musiklinje och ska nu börja på Ester Mosessons livsmedelslinje. Spännande! Både posetivt och negativt att få börja om helt på nytt nu igen med skillnaden att alla andra i klassen redan skaffat lite bekantskap... hoppas det går bra iallafall! Börjar åtta, två timmar tidigare än vad jag brukade, segt men that's life. Måste komma dit extra tidigt (ca halv åtta) också i och med att jag ska få kläder (bagarkläder! Myyys!), schema, info och allt sånt av min handledare som heter Cecilia.
Så, that's some news, antagligen de största i nuläget. De och de om att jag fyller år om ca en vecka! Nästa måndag, trevlans. I nuläget önskar jag mig plankor.
Ja, plankor. Hade tänkt bygga mig en egendesignad hylla och med en far till snickare så kan man antagligen snylta lite hjälp därifrån emellanåt. Den är inte jättekomplicerad heller, jag behöver mer rätt verktyg osv. I'm excited! Vill göra den nu!
Och färg. För att kunna måla den såklart, vill inte ha någon ful tråkig stel ljust-trä-ikea-style-hylla. Nej, men i nuläget har jag inte riktigt bestämt mig... Svart, vitt eller rött (oj vad det känns som att jag skulle kunna ha åkt tillbaka några år i tiden där då det mesta var svart och rött(eller vitt om man tar med de svart-vit-rutiga byxorna)inte såna RUTIGA byxor utan mer palestina-sjal-rutigt om ni förstår))) står det lite emellan. Vill inte bryta mönstret för mycket i och med att jag redan har två röda hyllor, skulle antagligen se ganska barnsligt ut om jag skulle ta det i en annan färg. Svårt att förklara, så jag skiter i det.

Så plankor och färg, ett par tofflor också kanske... och pengar. Mucho pengar. Har börjat spara lite! Stolt!
Åh, jag har lust att sätta upp mig på boplats.nu eller vad det är, måste prata med mamma när hon är klar med att lämna soporna. Jag och Tove pratade lite om det i förra veckan, hon och Egil började prata om det och sen kom vi in på det, och vi tre tillsammans började prata om att det skulle vara grymt att ha en trea tillsammans. Billig trea, så betalar man den tillsammans så blir det förhoppningsvis inte jättemycket! Måste skaffa jobb också i såna fall... fan att man inte är mer än (snart) 16. Men ska prata med mamma. Det skulle hursomhelst vara mysigt att bo i en lägenhet med Tove och Egil, och kul!

Nuuu ska jag nog sluta skriva för jag kommer inte på så mycket mer. Ska dammsuga rummet eftersom jag precis städat det, (go me!) och sen blir det nog säng rätt snart eftersom det blir tidigt imorgon!

Är det bara jag som får lite lill-gammal-känsla (mycket - tecken) på detta inlägget? Har inte läst igenom det, men när jag tänker efter... plankor, färg, tofflor i present... flytta? Äh, skit samma.

God natt och hej!

Blev inte så litet inlägg förresten.

1 kommentar:

  1. åh bagarkläder. fan vad najs :D
    hoppas du trivs bra i klassen iaf. saknar dig min fina ellen. puss <3

    fyller du den 28? :)

    SvaraRadera