tisdag 27 oktober 2009

Sånt som inte försvinner.

http://www.youtube.com/watch?v=QWgK0Kpo4ao

Eftersom jag tydligen inte kan ladda upp videon här på bloggen länkar jag till youtube istället. Mellan sekundrarna 1:35 till 1:52 har jag hoppat till säkert femtioelva gånger bara idag. För idag är en sån dag då jag saknar honom, dendär Timo Räisänen. Så är det ibland, och då kan ett sånt litet leende som snart är ett år (fast det känns som ungefär två månader) bli både världens största lycka och en ganska stor smärta. Just nu är det en blandning, men någon slags lycka finns det alltid i alla fall, det är ju trots allt Timo vi pratar om. Så kolla, och njut. Det slutar aldrig pirra i min mage när jag ser det!

måndag 19 oktober 2009

If you're happy and you know it, clap your hands!

ORKAAA. Om ca en halvtimma går min buss, och jag ska ha chark i skolan. Blakdfjkldägsfäkgskjerabbajkffkgmdflhmhnjkasnfksngkjnfghkjnfdhkjndkjasrnöngöskgnd, är lite av vad jag känner just nu. Vi måste smaka på rå köttfärs om vi inte har någon jävligt bra anledning till att inte göra det, typ att man är muslim. Jag är muslim.
Nej, men töntigt att tvinga. Så vi ska ha chark i fem timmar, sen åker jag hem och måste pluggapluggaplugga. Har prov i matte B (BEEEEEEE) i veckan. Det kommer gå åt helvete, hoppas Egil kan fixa dendär saken som visar en uträkning på en fullständig andragradsekvation, för just nu fattar jag inte ett skit.
Sen har vi en läxa i att läsa på om grönsaker och skriva ned massa skit om dem... och sen finns ju alltid engelskan, och svenskan, och hygienen.. eller nej, där har vi ingen läxa! För en gångs skull! Wooohooooo!
Jaja, det är en del måsten för mig i alla fall, om jag vill ha en utbildning vill säga, så jag bör kanske göra dem. Nu ska jag gå och hitta frukost och kläder (fast egentligen vill jag bara kolla på Pelle Svanslös och Kenny Starfighter hela dan, ibland är man patetisk när man önskar att man vore sjuk).

tisdag 13 oktober 2009

Ibland är man lite trött.

Tjopptjopp! Jag har blivit sämre på det här med uppdatering.

Japp.

Men iallafall, igår.. var jag klantig till 1000 om man kan säga så. Först försov jag mig till 07.37 då min buss egentligen skulle gått (mamma väckte mig, jag fick ringa efter min mobil för att se var jag lagt den, och den låg invecklad i mitt täcke. Tydligen har jag gått upp (har den en bit ifrån sängen), stängt av den och gått och lagt mig med den), så jag bestämde mig för att ta en som gick 08.07 istället. Skickade ett sms till Sanna om att jag försovit mig men skyndar. Jag går ner till bussen i tid och allt, kliver på den när den kommer (för en gångs skull) i tid. Eller, jag ser i alla fall en 1a och en 5a, och tänker att det måste vara den eftersom min buss heter 165. Så när den kört en liten bit ser jag att den svänger fel, till kungssten! Dit ska den ju inte, tänkte jag men satt kvar och trodde (hoppades) på att det var en ny förare och att han bara kört lite fel. Så kom vi upp på bron och alltså på rätt väg, skönt tänkte jag och fokuserade mer på min musik igen. Tills den inte svängde mot lindholmen. Då förstod jag att jag hade satt mig på 185 (ÅTTA i mitten) och var påväg mot torslanda... hm, jobbigt läge tänkte jag, och fick gå av på en hållplats som hete volvo något, typ som alla andra hållplatser i torslanda. Så jag kollade några turlistor, och det stod att en 29a skulle komma om ca 16 minuter som kunde ta mig till Eketrägatan, så jag väntade. Och 16 minuter senare fortsatte jag att vänta. Samma sak 16 minuter senare igen. Så bussen kom aldrig, och jag fick hoppa på en som KANSKE skulle gå till Nordstan, chauffören var inte säker. Men eftersom jag var kall och desperat satte jag mig på den och fick åka igenom hela jävla volvoområdet och sen lite skog, tunnel och bro för att en halvtimma senare befinna mig på nordstans hållplats. Där traskade jag över till andra sidan för att ta 16 bussen till skolan, och väl på skolan bytte jag om till mina bagarkläder och var uppe i bageriet (som ligger på högsta våningen) ungefär prick 10, då de skulle ta en halvtimmas rast. Fyfan, jag fick sova en timma mer men blev tröttare än jag skulle varit om jag inte hade gjort det.
Men idag har jag tänkt hamna rätt, en kvart med 165an låter mer frestande än 2 timmar i torslanda.

Nu måste jag gå om jag ska hinna (vet inte vad det står att klockan är för tiden av inlägget, nu är den iaf 24 och bussen går 37, skynda skynda!).

onsdag 7 oktober 2009

Heypeydey.

Tänkte inleda mitt inlägg med att skriva: VI HAR FIXAT GRATIS SPOTIFY!!! Fitta vad gött. Det är underbart, just nu sitter jag och lyssnar på Marilyn Mansons senaste platta, inte jätteimponerad, snarare lite förvånad över hur mesigt det är. Lite mer mainstream än hans tidigare skulle jag säga, och mainstream + Manson = nej. Nej. Nej nej nej, och det är just därför jag blir så fundersam... Läs hans självbiografi och ni fattar.
Wellwell, idag började jag 08.30 och slutade 15.55 ungefär, skulle slutat 16.15 men eftersom vi inte är odödliga fick vi gå lite tidigare. Skönt, kom hem runt 16.40 och var helt slut. Åt lite, sorterade tvätt åt mamma, gick ned till tvättstugan med det, gick upp. Nu måste jag sortera disk. Fan. Orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa känner jag. Kanske skriver sen. Onödigt inlägg jag vet. Sån är jag.