söndag 28 februari 2010

Oh, darling

Har lagt mig med laptopen i knät, tänkte sova lite snart men först skriva av mig lite.
Helgen var ganska behövd, och jag har mest slappat vilket har varit onyttigt skönt.
I fredags så var jag hemma med mamma, gjorde snickerskaka (innehåller: socker, sirap, jordnötssmör, vaniljsocker, cornflakes och ovanpå det choklad) och satt sen framför tv'n hela kvällen. Räknade massa matte också, har blivit en liten nörd igen (jobbar med matte b, funktioner just nu).
På lördagen åkte jag ut till Styrsö, träffade pappsen, och på kvällen gick jag till Tove. Egil kom dit efter någon halvtimma också. Vi kollade på tv tills klockan var runt tolv - halv ett, sen stängde vi av den och började prata och vips så var klockan halv tre! Det var sjukt, kändes som om den som mest skulle ha varit halv två. Men det var jättemysigt. Så runt halv tre tog jag och Egil sällskap hem, sen somnade jag runt tre.
Idag, söndag, vaknade jag runt tio (lite lätt ofrivilligt) av att pappa spelade hög musik som vanligt. Gick upp, åt frukost med pappa och bröder, slappade framför tv-datorn och gjorde ingenting tills mamma ringde och sa att hon var på Donsö hos mormor och morfar. Jag började gå och sen kom min gullmorfar och hämtade mig på vägen med moppen, och väl framme så träffade jag också Christoffer (morbror), Linn (kusin, Christoffers barn) och Julia (kusin) som också var och hälsade på. Lekte massor med Linn som är ca två år, gullunge!

Åh, mycket text, jag är bra på detdär... men, ska försöka fatta mig kort nu.

Hoppas denna veckan går fort och att engelskaredovisningen inte går åt pipan, jag har inte ens börjat fila på idéer om vad jag kan prata om.
På fredag går jag och Tove på Alice in wonderland, Tim Burtons version och det ska bli grymt. Har sett fram emot det sen i november typ.
På lördag ska jag nog till Alingsås och fira Sanna min söta panna! Det kommer också bli grymt fast på ett annat sätt, såklart!
Och sen så fyller ju Tove 18, biig girl, så hon ska också firas med dunder och brak! Fifan vad kul.

Nej, nu bör jag verkligen sova. Annars blir Cecilia arg på mig... men jag har i alla fall med mig pärmen nu (packat ner), så det så.

C u l8er alig8or.

Och just det! Ps1: http://www.youtube.com/watch?v=PIRreHZucjA
= rubriken, min gamla klass gjorde en Beatles-show, detta var en av låtarna. Och icke att förglömma: http://www.youtube.com/watch?v=FuCgZdga4gI&feature=related
= kolla Kaans (basistens) groovy gungande, så jävla grymt! Får sån bra känsla right away.

Ps2: jag kommer antagligen inte "renovera" här i bloggen på ett tag. Har liksom ingen lust. Det är ju mest bara jag, jag och Josse som läser ändå så det gör inte så mycket.

Ps3: god natt.

onsdag 24 februari 2010

Datum var en tråkig rubrik.

Nu har jag gjort om, jätteslarvigt men det blir bättre snart! Måste bara få tänka lite på hur jag vill ha det...

tisdag 23 februari 2010

100223

Satte precis på laptopen, hämtade värmda vetevärmaren, satte mig i sängen, la vetevärmaren på magen, och satte laptopen i knät. Precis då hörde jag svaga brusande ljud från min väska, och kom på att jag glömt stänga av min Thunder.
När jag satte på den på hemvägen från fikan med Linnea och Kaan hade jag tagit ett album som hette "Random", som jag skapat för ett år sen där det låg massa gamla låtar från p3's 50 bästa låtar 2008 (+ några andra). Nu när den hade varit på ett tag så lyssnade jag efter vilken låt det var som spelades, och till min förvåning var det Maybeline Holster eller vad den nu heter (update: såg nu att den heter Maybelline I Hofteholder, hm... jaja, låten blir inte bättre för det.) med Volbeat. Som jag inte ens gillar. Hm, fast sen kom jag på att för ett år sen var jag inte lika säker på dem eftersom den precis i introt kunde varit lite bra, så jag la in den på ren tvekan.
Men i alla fall, utav den låten poppade det direkt upp två starka minnen: det ena var när jag diskuterade Volbeat med Jerry, en av lärarna från min gamla skola, och han gillade dem skarpt. Nja, hade jag sagt, fast vågade inte säga så mycket mer eftersom jag inte visste själv och därav inte kunde uttala mig om det.
Det andra var när jag berättade att jag hade varit på Sonispherefestivalen samma sommar för en person, och hur grymt det hade varit. Han frågade om jag gillade Mastodon och jag sa att det gjorde jag och att de också hade varit på Sonisphere och var väldigt tuffa! Sen frågade han om Volbeat hade varit där (något han hade fått för sig), jag sa nej och följdfrågan var "tycker du om dem?". Detta var sent på sommaren 09 så jag hade lyssnat in mig och visste mer tydligt vad jag tyckte om dem så jag sa nej, de är inte så bra; sångaren har en väldigt konstig röst. Då nickande han och sa "eller hur!", och det kändes väldigt fint och bra.

Ähmen hallå! Vad gör jag egentligen? Sitter och bloggar om fjantiga minnen när jag egentligen måste plugga, plugga, plugga... fy. Nu måste jag verkligen plugga. Fitta.
Yo.

tisdag 9 februari 2010

100209

Aaaaaah, avlider lite. Att skriva en berättelse som ska på något sätt ha att göra med asagudar är asatråkigt och jag vill inte göra det. Imorgon ska den vara inne. Jag har inte börjat än.

And else, så går det väl. Längtar som besatt till helg och lov.
I helgen ska jag slappa, tror jag, kanske baka lite gott. På måndag ska jag upp till Tjörn och fira my dear Ida, ska bli helt grymt! På onsdag ska jag på konsert, The Swell Season (som har gjort filmen Once) och det är helt fantastiskt eftersom deras musik är helt freakin' fantastisk. Sen har jag inte bestämt någon mer dag, men vet att jag ska:
- träffa Niki, hjälpa henne måla om sitt rum, mysapysa
- träffa Josse, bullkalaaas, wihii
- förhoppningsvis träffa Tove, älskade systra mi
- förhoppningsvis träffa Linnea, för jag saknar henne
- förhoppningsvis göra något mer med bästa gänget från LP1a

sen är det säkert en hel hög med andra grejor jag ska göra också, men för tillfället... Nu måste jag väl plugga dårå, fan.

onsdag 3 februari 2010

100203

Var ute i cyberspace och hittade denhär fina videon:
http://www.youtube.com/watch?v=A43JOxLa5MM
Tyckte jag var lite roligt. Sjuk tupp. Kolla då.

I övrigt rullar det på, har gjort vikinga/asagudauppsatsen + livsmedelskunskapen, nu är det bara 999999 grejor kvar. Wiho! Har hygienprov imorgon, borde läsa de 50 sidor jag har kvar men nä. När jag går och lägger mig. Då kommer jag i och för sig vara så trött att jag inte kommer orka, men det är en annan sak. Äh vad fan, det är bara skriva lite bakterier och virus hit och dit, det ordnar sig.

Nu ska jag göra något annat, typ kanske liksom. Pisspuss.

tisdag 2 februari 2010

100202

Morgoninlägg. Kan börja med att säga att jag börjar klockan 12 idag. Och jag offrar mig. Offrar mig för att tvätta all förbannad tvätt. 6 st tvättar blev det. Lakan. Mörk 40. Ljus 40. Kökshanddukar. Underkläder/strumpor. Handdukar.
Punkt.
Nejmensåatteh, nu tänkte jag plugga men direkt när jag satte mig här vid datorn drogs mina ögon nästan igen. Jag som var så pigg när jag gick upp för en gångs skull! Men tvättiden är klar runt 9 och min buss går inte förrän 11:18 så där emellan kan jag plugga lite. Lura bror att vika lite tvätt... eller bara lämna den så är han så illa tvungen.
Nu tror jag att jag slår på tv'n, äter lite frukost och ser om jag kan pigga till mig.
God morgon.

måndag 1 februari 2010

100201

Det blev en liten ändring från jullayouten jag hade här, ska fixa mer sen, orkar inte nu. Sålänge får ni kolla på min fina mans näsa/tänder/slem/svett/vatten/tunga/mustasch.
Det går dåligt med pluggande förresten, bara som en liten notis sådär.

100201

Såg på Oprah förut en kortis, då Michael Bublé var där och gästade. Fan vilken charmknutte! Blev alldeles glad och varm i hela kroppen, åh det verkar finnas lite guldklimpar bland artisterna där borta i det stora ändå.

Ah, snygg man!

Nu måste jag nog plugga...