tisdag 29 december 2009

New years eve's going to be a good good night!

Igår kväll tror jag att jag och fyra andra tjejor från klassen satt och planerade nyår över msn i ca 3 timmar. Sjukt. Och nu är jag galet taggad! Vi ska vara hemma hos Ida och det kommer bli awesome.

I övrigt händer det inte mycket, jag är mest sjuk. Igår gick jag på stan för jag kände mig bättre, mötte upp pappa och letade jacka, köpte jacka och gick och bytte en bok som jag fick i julklapp. Sen åt vi, och sen gick vi till västtrafiks kontor och köpte fritidsladdning som börjar gälla den 30:e, awesome! I love. Sen åkte jag hem till mamma, och pappa och bror (som hängde på efter vi ätit) åkte ut till Styrsö. Och nu sitter jag här och hänger. Vaknade för lite mindre än en timma sen, och är trött. ILLA ELLEN! Ska fan inte vara trött nu. Det är nu som jag ska ha gjort 39423 saker och vara jättepigg, that's how I like it! Så ska nog städa lite nu för att få nåt gjort.
Jago (mitt brors band) är här och ska mixtra några låtar, så det lär låta en del, så lika bra att sätta på hög musik som jag vill lyssna på, orkar inte metal just nu.
Pusshei!

lördag 26 december 2009

To be gone.

God kväll! Jag känner mig inte så trött ikväll så tänkte att jag skulle ta upp laptopen och försöka komma på nåt att skriva till svenskauppgiften. Fan att man hade så mycket lättare för sånt förut. Hm... nej, jättekort och konstigt inlägg detta men nu ska jag nog get started faktiskt. Puss.

fredag 25 december 2009

Nä.

Jag mår ju inte bra på nåt sätt just nu, jag är trött och sjuk och ledsen och arg och nästan lite besviken. Nä, jag orkar inte. Hej.

onsdag 16 december 2009

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, och jag har inga skor att gå ut i.

Men heijheij bloggen. Sitter och försöker skriva detdär jävla arbetet om advent nu, men det går åt helvete. Inte kul, och Timo har precis spelat i nordstan och jag har missat det. Fan, men bra saker är:
- jag och Niki drar snart till sthlm och ser Timo m.fl. där
- det snöar
- det snöar mycket
- snön lägger sig
... det var nog det.
Jag är hemma också förresten, inte helt kry och hade inget viktigt i skolan idag så palla att gå där och snora istället för att gå hemma och snora istället.
Jag önskar jag var i denna åldern bara att det skulle vara 60- till 80-talet.
Aja, plugga var det. Hei!

tisdag 15 december 2009

Laundry/shopping/laundry/baking/laundry...

Böh.. trött fast ändå inte. Vaknade av mig själv runt tjugo i nio, hade ställt klockan på kvart i så det var ju perfekt. Gick upp, sorterade lite mer tvätt, gick ner till tvättstugan och la i två tvättar, låste in resterande tvätt i torkrum. Gick upp, tog på mig jacka och sånt, cyklade till willys och handlade, cyklade hem, ställde in kylvaror och gick ner till tvättstugan. Tog ut tvätt, slängde in tvätt, hängde upp tvätt. Gick upp, blandade kryddor till pepparkaksdeg, fixade bakmaskinen, gick ner till tvätten. Hängde upp, la i tumlaren, gick upp. Baka pepparkaksdeg (mums, men en aning lös) ställer in deg i kylen och ner igen. Vika tvätt, visa en hur den blåa maskinen fungerar (den är jäkligt konstig faktiskt), gå upp med tvätt.

Och nu sitter jag här. Lite enformigt fast ändå inte.
Tänkte baka mer chokladkolakakor, de var mumsiga! Sen måste jag verkligen ta tag i engelskan... men det är sjukt tråkigt. Har ingen lust. Vill inte.
Nä, slappa lite och sen baaaka kakaa!

Pusssch.

måndag 14 december 2009

So happy up here!

Heiheei, tänkte bara säga att nu är jag hemma, slutade 10 idag (han var tvungen att hålla oss inne ett litet tag mer än vad vi egentligen behövde) och imorgon är jag ledig. Det är så jäkla softisch och fittgött. Hay!

Ih!

Jag ska göra Drottning Kristinas-kakebröd! Det ser supergott ut så nu jävlar. Bara så ni vet. Nu börjar mina uppdateringar bli löjligt ofta, nästan pinsamt. Aja, puss.

I don't wanna go to school on monday, don't wanna listen to what they say.

Snart ska jag börja ta på mig. Men det är så jäkla trist när man inte har nåt mål, eller helt enkelt bara nåt att se fram emot i dagen, så jag vill inte. Helst vill jag flytta på denhär laptopen, släcka lampan och somna om tills jag är pigg och nöjd. Åh, jag vill lyssna på Verner&Verner, ah, jul. <3 Men nej, här ska man gå till skolan och stycka svin, och inte såna svin man (from time to time) vill stycka utan vanliga grisar. Öhhhhhhhhhhhhhh, skolan gör mig nog lite knäpp. Måste fixa engelskagrejen idag också. Eller imorgon, men helst båda dagarna. Måste bli klar med arbetet, nu.
Snart kommer pappa med min plånbok, då får jag nog skjutts till skolan. Det gillar vi. Sen... ah, jag måste ha något att se fram emot idag. Baka? Laga mat? Julhandla? Plugga är inte en så motiverande tanke. Hm, ska logga in på matklubben som jag blev medlem på igår, kanske finns nåt gott recept... men, för nu:

au revoir!

söndag 13 december 2009

The world still loves you, mr Saturday.

Tredje inlägget för dagen! Alltså tre mer än vad jag brukar göra per månad ungefär. H3h3h.
Mamma ville baka lussekatter med mig, och de blev jättegoda! Jag gjorde några klassiska S, ett par bajskorvar, ett E och några som jag inte kan beskriva i ord. Lite kringelkrångel helt enkelt.
När vi satt degen till katterna passade vi dessutom på att göra chokladkolakakor eller vad de nu hette. Typ som kolakakor, och jättegoda! Eller de gjorde jag typ själv, för mammas gamla klasskamrat/ex-kille från högstadiet ringde och ville snacka lite. Mumma hur som helst.

ÅH, jag längtar så det kittlas i mina ben till nästa helg. Jag och Niki drar till Stockholm över dagen, jag vet inte om jag skrivit det här förut här men i såna fall skriver jag det igen, och ska gå på en konsert. Oh no... it's christmas! ska vi på. Timo kommer dit, liksom Maia Hirasawa, Jonna Lee m.fl. Det kommer bli så jääkla grymt! Så kommer vi troligtvis träffa Agneta en stund på förmiddagen också, åh lilla pluttis. <3 Hon fyllde 60 år i fredags, jag och några från klassen ringde och grattade och hennes reaktion var: "Men guuumman! Haru fått hela köören å sjunga?! AJ LÖÖV YOU, AJ LÖÖV YOU!" hahaha, aw! Men eftersom jag var i skolan då kunde jag inte prata så mycket mer, men vi har en liten bestämd telefondate imorgon kväll, det känns bra. Hon är inte så bra på det där med att ringa upp. Faast, who am I to tell her? Jag är inte så jävla bra på det själv.
Snart är det jul och jag är glad! Igår bakade vi julbröd hos farmor och farfar, vi som var där var:
Jag, pappa, bror Rasmus, Dorra och Majvor. Det var så himlahimla mysigt! Jag rullade ämnen, kavlade, satt vid ugnen i det sista (svettigt och träningsvärk i armen) och njöt. Brödet blev skitgott och mysfaktorn var nästan på topp. När vi satt i köket kom farfar instaplandes och sa direkt: "Jag måste ta kort!" och det var precis vad han gjorde. Åh, så fint att det är det första han tänkte på. Tycker jag. Farfar är helt otroligt underbar.

Nu måste jag plugga, skriva om advent på engelska... boooring.

Och juste, igår var jag på lucianatt på Bergakungen. Jag trodde det var korta snuttar av filmer som skulle spelas, och att det skulle sluta typ 02:30, men nejnej! Det började 23:30 och slutade 06:40. Uh. Jag kollade på en film (var där med båda bröder(filmen var Up in the air och var riktigt bra med George Clooney i huvudrollen, helt klart sevärd)), åt lite gratis mat, satte mig och började kolla på andra filmen men då sa jag och bror Albin nej, det var inte värt det. Klockan var 02:30-något när nästa film påbörjades och det kändes inte värt att sitta där till fyra eller mer. Old Dogs var filmen vi lämnade, och tredje filmen som spelades var Snabba Cash så jag ångrar inte att vi gick. Bror Rasmus stannade och kom hem vid åtta, känns ganska ovärt. Vi var hemma vid fyra.

Gah... deprimerande att helgen snart är över. Imorgon är det back to black, eller rättare sagt back to rött med blod, kött, senor och ben. Mmmm, jag känner:


... orka.

Puss!

It's funny 'cause the squirrel dies.

Äh, skoja bah. Jag har blivit helt dum i huvet, nya designen är här och jag är nästan lite kär.
Och for the record, jag älskar oftast julen, men jag hatar oftast smöriga fula julbloggloggor. Då gör jag hellre en rolig ful julblogglogga.

GOD JUL! Nu ska jag se om mamma fortfarande vill baka lussekatter med mig...

Ursäkta röran, vi bygger om.

Jag försöker ändra min blogg så den ser lite snygg ut, just nu går det åt helvete men det får se förjävligt ut ett tag tills jag hittat det rätta. Bara så ni vet. Jag har inte blivit helt dum i huvet.

onsdag 9 december 2009

En liten uppdatering

Nu blev jag äckligt jäkla nyfiken! Niki ringde mig precis och sa att hon har en sak att berätta, som hon bara kommer berätta för mig. VAD FAN KAN DET VARA?! Åh, jag vill veta nununu! Men hon ska ringa upp senare ikväll så ska vi prata mer, hon hade inga pengar på mobilen.
Gah, spännande!

Annaaaaaaars... så flyter det väl på som vanligt. Skulle haft idrottsprov idag men nejnej, det skjuter de upp tills på fredag. Very funny, nej.

Äh, nu blir det ett jätteosammanhängande (långt ord) inlägg, men jag måste säga att ih, jag gillar att gå i min klass, man skrattar så mycket!
Och på tal om klass, så träffade jag Linnea och Kaan från min gamla klass igår, supermysigt! Så himla gulliga människor.

Och sen vill jag också säga att människor jag vill träffa just nu är: Agnes, Tove, Josse, Niki, Agnetis, Dick, Hannah, med flera. Mycket... Agnes, ska vi säga någon dag? <3

Nä nu ska jag kolla på lite Albert och Herbert, tjoho!