fredag 29 maj 2009

Smärta, lycka och förvirring.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Jag har ont i huvudet och magen, men är ändå glad, fast en aning förvirrad.
Kom, för inte så längsen, hem från en Universal Poplab konsert med bröder. Det var jättekul och en väldigt bra konsert, om än lite stelt till en början i publiken. Fast det är inte lönt att hänga upp sig på sånt sålänge man dansar och har kul själv.
Men i alla fall, efter så gick jag och ena broder (Rasmus) fram till Hans och snackade, och han kände igen mig. Jag frågade om vilka låtar (med valet mellan tre, Lovers are lonely, Love will turn you around och Pussycat) han tyckte att jag skulle spela på avslutningen. Han svarade de två förstnämnda, men när jag frågade vad han trodde Timo skulle tyckta sa han att han antagligen hade velat ha Don't let the devil ruin it all istället för Lovers are lonely. Vi får se hur det blir med allt, jag är så otroligt kluven och förvirrad själv just nu.
Men det var otroligt skönt att få träffa honom igen, han är så fin. Härliga, varma kramar och sån charmig person. Jag sa till honom att hälsa Timo ifrån mig också, och han svarade att det skulle han göra. Fast om han faktiskt gör det är ju en annan sak, men hoppas kan man ju göra.
Sen pratade vi lite med Emmon (förbandet, jättebra tycker jag) och fick skiva + plansch signerad. Sen pratade vi lite med Paul (stavning?) och Christer också, och fick två skivor signerade av alla tre i bandet. Väldigt charmiga, hela högen!

Nu har jag huvudvärk som sagt och borde sova, imorgon blir det Hannah Tolf och Dick Ahlin (?) på tången, pappas kompisar, så måste hinna plugga lite innan dess. Hoppas inte farmor och farfar vill att jag ska klippa deras gräs, det får killarna göra i såna fall, jag har inte på något sätt tid.
Fast nu ska jag gå. Tjings!

(Kvällens bästa låtar live: Hype (om den heter så?) med Christers blickar och Heart Apart med härlig allsång och dans.)

torsdag 28 maj 2009

Jag är ledsen, men jag måste...

...säga att jag är jävligt bra ändå! Har suttit sen... ca tio tills nu och skrivit ett arbete om PET-flaskor. HA! Nu jävlar. Fast jag vet inte om det är bra, har inte läst igenom det eller så, men vad fan. Det är tre sidor, och jag känner mig nöjd för nu. FAN VAD BRA JAG ÄR!
Nu ska jag sova, så jag får nåågra timmars sömn i alla fall.

onsdag 27 maj 2009

Pluggapluggaplugga... what else?

Just det, plugga. Jag ska göra ett arbete i No:n som ska vara klart imorgon. BRA ELLEN! BRA ATT DU PLUGGAR SÅ JÄVLA MYCKET SÅ DU INTE ALLS ÄR STRESSAD NU! NEJNEJ! BRA!
Jag vill inte längre.
Jag har ont i huvudet nu också.

Jag orkar inte ju, vad fan! Sluta.

måndag 25 maj 2009

My new dress.

Igår började jag sy på en klänning, med eget mönster, idag blev jag klar. Såhär blev resultatet:
(Klicka för att förstora.)



Tänkte bara skryta lite.

lördag 23 maj 2009

HELSINGBORG FÖR FAN!


JAG SKA DIT!
JAG SKA DIT!
JAG SKA DIT!

Någon som är på?! Gratis inträde, Salem Al Fakir, Miss Li, Moneybrother, Jenny Wilson, Melody Club och Svenska Akademin är bokade hittils! :D
ÅH, jag vill dit!

fredag 22 maj 2009

Tack.

Det var snällt.

Förbannadejävlapissfanskap.

Kan det inte börja regna så jag har en ursäkt att inte klippa det jävla gräset? Jag behöver PLUGGA. PLUGGAPLUGGAPLUGGA, okej? Inte klippa något jävla gräs!!!

torsdag 21 maj 2009

Hat

Jag hatar människor.
Förintelsen, vem kan vara så jävla grym att göra något sånt?!
Jag hatar oss.
(Okej, inte alla kanske. Men vi är fan dumma i huvudet, det måste ni hålla med om. Människosläktet alltså.)

Sitter och pluggar om det just nu, och det är ju helt jävla sinnessjukt! Det gör ONT att läsa om det, jag förstår inte!

Kan någon vara snäll och berätta för mig varför det blir såhär? Hur kan man med sig att göra något sånt?!

tisdag 19 maj 2009

Vad blir det för mat?

Detta är ju otroligt! Jävla otur jag har!
Skrev precis massa, men så markerade jag allt och så pluffs försvann det och pluffs igen sparades det automatiskt så det blev helt blankt när jag skulle se om det sparats i alla fall på utkast! Jävla skit! Gjorde precis samma sak igår...

Men i alla fall, jag ska laga mat skrev jag. Pastagratäng blir det nog.
Orkar inte skriva om det jag skrev förut, så skriver det jag tänkte skriva men aldrig hann skriva.
Jag vill åka till Stockholm på nationaldagen och se Timo på skansen! Jag ska ringa Agnetis och se vad hon har för sig där uppe då, men antagligen kommer hon hitta på nåt med Mange eller Lefiffi eller Ann-Marie... Men jag vill att hon ska vara med mig! Så får ringa ikväll och se hur allt är med henne.
Om hon inte kan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, för pappa vill inte med, och jag är inte helt säker om mamma skulle vilja heller, och annars känner jag ingen som riktigt skulle vilja åka upp en lördagsmorgon för att åka hem en tidig måndagsmorgon... Men kanske, jag har kanske en liten idé.
Fast det skulle vara grymt om Agneta kunde, jag saknar henne.

Nu ska jag gå och se vad jag behöver till pastagratängen! Hej och hå.

lördag 16 maj 2009

Jag blir så sur.

Jag har tappat min sångröst.
Jag kan inte sjunga fint längre.
Det är bara ansträng och fult.
Till och med pappa har nästan sagt det rakt ut.
HALLÅ! JAG FÅR LITE HALVPANIK HÄR!
Är musik verkligen min grej?
Ska jag verkligen gå ett musikgymnasium?
Som jag känner just nu: NEJ!
Panik.
Jävla fan!
Kan någon hjälpa mig kanske?!

torsdag 14 maj 2009

Hej, kommer ni ihåg mig?

Ellen heter jag, och idag har jag träffat Alex på stan. Det var mysigt!
Först var vi och handlade lite grejor på hemköp, sen åkte vi till botansika trädgården och gick en liten promenad genom slottis.
Imorgon ska jag på lite party hemma hos Nathalie, asgött tror jag det kommer bli!
Nu borde jag lägga mig.
Förlåt för att jag är så borta, och god natt!

måndag 11 maj 2009

Eller hur var det nu, Ellen?

Hahahahha, jag fick för mig att din adress var agnesw.blogspot.com Agnes, och när jag gick in fick jag en liten chock...



Haha, ajdå... Men nu kommer jag ju ihåg. Fel av mig!

söndag 10 maj 2009

Kärlek vid första ögonkastet 2.



Bara 100 kr, någon som har lust att hjälpa mig med frakt + plats för det? JÄVLA SKIT.

Kärlek vid första ögonkastet.


Jag blev lite kär... Någon som har 33 000 att ge mig?

lördag 9 maj 2009

Today is a good day!

Sitter uppe i pappas "fågelbo" och lyssnar på mina bröder och deras kompisars skrik och kommentarer när de sitter och lanar cs. Det är faktiskt jävligt roligt. Lagom lulliga och lagom nördiga.
Har Jimmys laptop eftersom Ola sitter och spelar cs vid min.
Idag:
- klippte gräs
- joggade hem
- joggade till tången för att hämta cykel, cyklade hem
- dusch
- handla
- kyrkan till Nikis och Tims och CO's konfirmation
- gå hem med Niki och Jousua
- klippte gräs hos farmor och farfar
- slappade

Så idag har jag tjänat sammanlagt 275 kr på gräsklippning! Asgött. Har lite träningsvärk i kroppen efter allt ansträngande men det är mest gött nu.

Såg förresten ikväll att jag fått lite bra respons på min andra blogg med ackord, blev så glad så! Så nu ligger en till låt där uppe, Mr Saturday. Adressen är som tidigare nämnt somemusicsomelove.blogspot.com och mer låtar kommer upp senare, har inga på den här datorn bara eftersom det inte är min.

I övrigt måste jag verkligen plugga, annars finns det nog risk för sänkning, och det vill jag INTE! Visst har jag ca 270 mer poäng än vad som behövs men ändå. Det är mer för mig och mitt självförtroende eller vad man ska säga.

Men nu ska jag dra, tror Jimmy vill ha sin data nu när de ska dra upp till hallen.

Puss, god natt, tjing!

fredag 8 maj 2009

Medan musiken ändå ska laddas på så...


Gissa hur många dagar? Ja, precis! 19!

Idag har varit en ganska... seg fast okejdag? Hm, låt mig tänka lite medan jag tankar på musik på min mp3... (Valet för denna omgång blev TSOOL om ni vill veta.)
Dagen började med att jag segade lite kanske väl medvetet om att jag skulle komma försent till b-språket (b-engelskan för min del så det var inte så viktigt eftersom vi inte gör något där). Jag packar min ryggsäck (för ja! jag har ryggsäck nu, jävligt gött och mycket bättre för mina axlar och sådär) och går hemifrån. På vägen ringer jag och råkar väcka en sjuk Niki, stackarn, hon som ska konfirmera sig imorgon! Grattis eller vad man säger till henne, även om jag kommer gå till kyrkan och se på henne då hon gör det.
Men, hur som helst så kom jag till skolan och gjorde som sagt inget mer än att sitta och prata med Felicia och lite andra männsker från 9 C och B. På matten gör jag klart mitt matteprov, det gick bra tror jag. Efter matten var det bamba, och jag fick inte mina efterlängtade piroger, utan typiskt nog var det köttbullar, vilket jag ätit varenda jävla dag denna veckan utan att överdriva. Geez!
Efter bamba var det SO, jag fick lite gjort. Efter SO var det gympa, och Josef vår idrottslärare var sjuk så vi fick ha Jerry som också är idrottslärare, men definitivt hårdare! Men, det var roligt, förutom att jag fick svinont i magen, som en slags jobbig mensverk även om det inte är den veckan nu.
Efter gympan gick jag hem och ställde mig i duschen, och sen dess har jag bara slappat framför tv:n och datorn.
Nu har jag en ganska lugn helg framför mig, bortsett från Nikis konfirmation (fast det är bara i kyrkan jag ska vara iofs..) och gräsklippning + plugg. MASSOR av plugg behöver jag göra, men kommer jag göra ett skvatt? Troligtvis inte. Men vi får väl hoppas på det bästa.

Nu är jag snart klar med att ladda över det som jag troligen kommer vilja lyssna på imorgon när jag klipper gräset. Det är lite...

- Anna Ternheim
- Cornelis Vreeswijk
- The Mopeds
- The Soundtrack Of Our Lives
- Timo Räisänen
- Jimi Hendrix
- Lisa Miskovsky
- Afasi och Filthy
- Billie Holiday

...and so on. En ganska skön och bra blandning helt enkelt.
Nu ska jag sova, upp rätt tidigt imorgon.

God natt!

I almost forgot!


20 dagar kvar... ikväll, 19.

onsdag 6 maj 2009

Siffror börjar bli lite tråkigt som rubrik kanske?


21 dagar kvar.

Sitter och trär på ett litet plåster på tummen. Jävlar vad såret kliar nu!
Och såret kommer förresten från en blåsa jag fick när jag klippte gräs förra fredagen, och det var inte jag som öppnade blåsan med flit utan den öppnade sig innan jag visste att den fanns. Jävla skit. Nu gör det svinont och kliar mer än svinmycket.

Imorgon ska jag göra det nationella i matte som jag inte gjorde när det nu var jag inte gjorde det. Det går nog bra, hoppas jag, men om Nattis sa att det var enklare än det vi gjorde igår så är det nog lagom enkelt/lagom svårt whatevvahhh.
Nu ska jag gå och städa av min säng, den är väldigt stökig. Och jag vill sova. Nu. Har inte lust att jobba om Kärnkraft som jag ska göra ett arbete om just nu. Nej, sovasovasova.

Godnatt på er, puss och kram och såntdär.

Åh, innan jag går måste jag bara säga att jag har helt underbara lärare förresten. Jag vet inte om jag skrattat så mycket i bamba någonsin när en lärare har varit med, och no + matte går så mycket lättare och roligare med bra lärare! Underbart, jag gillar min skola i alla fall, väldigt mycket, även om jag får hatimpulser mot den och dess elever ibland. Överlag är den ju faktiskt bra och mysig.
Jag menar, hur ska jag klara mig om jag hamnar på en skola utan lärare med humor? Jag kommer dö. Hoppas Angered har humor.

tisdag 5 maj 2009

222222222222222...


22 dagar kvar.

Idag var nog en ganska bra dag på flera sätt och vis. Jag hoppas imorgon blir likadan, det skulle vara skönt, väldigt skönt.

Nu ska jag sova, god natt!

måndag 4 maj 2009

Plughest.

Puh! Har precis blivit klar med stortestet i matteboken. Ögnade och halvräknade igenom två kapitel + en stor och fet diagnos nu såhär på kvällen. Jag är jävligt bra.
Imorgon har vi nationellt matteprov, del C, och jag har inte gjort del A än... måste prata med Maria om när jag ska göra den. Jävla skit.

Men nu är jag trött, det är som sagt prov imorgon, fast HK-teori en timma innan, så jag måste upp relativt tidigt, och då kan jag ju inte lägga mig fööör sent. Det går ju inte.
Så nu ska jag lägga mig, se om jag vill läsa eller sådär, eller om jag bara faller ner på kudden direkt.

Godnatt på er!

2323232323232323232323232323232323232323...


23 dagar kvar. Håll ut, Ellen, håll ut.


Jag har skapat en till blogg för låtarna, adressen är somemusicsomelove.blogspot.com, gå in och kolla vettja!
Nu ska jag pluggapluggaplugga mer.

fredag 1 maj 2009

Action at Pennygången!

Runt halv ett på Pennygången åker två brandbilar i skenfart förbi, och ena kör in på området. Efter kommer en ambulans och räddningsbil och två poliser. Grannar kikar titt som tätt ut från deras fönster och vissa vågar sig till och med ut på området och närmre för att ta reda på vad som händer.
Brandbilens "stege" skjuts ut och upp till näst högsta våningen, dock så syns ingen rök eller dylikt därifrån.
Ett fönster öppnas och en brandman hoppar in.
Folk börjar skingras, och en fotograf går förbi mig där jag står i fönstret och kollar ut och säger: "Det ser farligare ut än vad det är.". Och med munnen full av tandkrämsskum får jag inte fram mer än ett "mahaa", även om jag skulle ha velat fråga honom om vad som hänt. Attans.


Det verkar inte bli livligare än såhär... Och jag vet fortfarande inte vad problemet är. Det verkar som om jag får gå efter ryktet som förhoppningsvis kommer gå här i tha hooood imorgon.

Nej, nu måste jag minsan sova. Imorgon ska jag upp tidigt och åka ut till ön för att klippa gräs.