söndag 31 januari 2010

100131

Imorgon är det februari och en hel månad av det nya året har passerat. Oj.
Eller nåt. Jag har inget, vad ska man säga? Perspektiv? Ja typ, jag har ingen koll på dagarna nu helt enkelt.
Men det jag har koll på (knappt) är alla jävla läxor, som t.ex...
matte b, geometriprov på onsdag
svenska, skriva om vikingar/asagudar, skriva berättelse
hygien, prov på torsdag, måste läsa 57 sidor till dess
livsmedelskunskap, häfte om... mjölk tror jag det var, dock ingen lektion på onsdag (HEAVEN!)

Kanske har glömt något, vet inte, men jag är inte så jävla glad just nu i alla fall. Vill bara ta mitt täcke, lägga mig i soffan och kolla på fiilm! Men icke.
Och sen ska jag sluta äta onyttigheter som kakor och godis, göra så bra jag kan i alla fall, kommer väl fungera i en vecka som mest. Men nu måste jag verkligen hålla mig till att om jag köper något sött så får Johanna det. Slutpratat, så är det bara.
Och om två veckor fyller lilla Ida år, på självaste Valentines day! Jag vill också fylla år snart, tycker det är trist att jag är född så sent på året. Sen fyller Tove 18 i mars, herregud kvinna! Känns ju helkonstigt, fast ändå jättekul! Och sen fyller Jossis hela 17, och sen Agnes, fyller ju också 18! Och Pelle också, fast det är senare än mig (woho!) och Jimmy fyller hela 19, det är sjuukt. Mina bröder fyller 22 och 20, oh dear lord... då känns det litesådär småmesigt att fylla 17, och dessutom om typ fem livstider, eller 8 månader.

Nej, onödigt inlägg fast det gör inget, men ska plugga nu.
P till ussen.

tisdag 26 januari 2010

100126

Idag var jag hemma. Min ork och lust att gå till skolan fanns inte, och på det hade jag drömt mardrömmar hela natten om att jag hade blivit knäpp och gick och såg en människa som inte fanns. Vad heter det? I alla fall, så pratade jag med mamma som sagt och hon sa att jag fick vara hemma och ha en vilodag om jag gjorde lite läxor och sånt också. Det var bra tyckte jag, så sov lite och sen gjorde två läxor klara och var färdig vid två. Då bestämde jag mig för att panta för att få pengar.
Panta skulle jag göra ja.
När jag gick till förrådet för att hämta alla miljoners burkar och flaskor (närmare bestämt 50 burkar och 14 flaskor och en back) så tänkte jag: jäklar vad stökigt det är här, jag kommer ju inte få ut alla... så började jag städa. Och städa. Och städa. Något innan tre började jag, någon gång vid sex tror jag att jag var klar. Då var det otroligt fint och man kan nu till och med ta ett steg IN i förrådet. OH DEAR LORD! Vi hade ungefär en miljon papperskassar, tio IKEA-påsar, några fula håliga plastkassar och några konstiga märkesgrejorkassar som jag inte förstår var vi fått ifrån. Så jag proppade ner alla kassar i sammanlagt tre olika ikea-påsar och knödde lite mer så de fick plats på varandra i förrådet.
Sen blev det 7 påsar av papper, glas, plast och skräp.
4 påsar pant + 1 back.
En kartong och två kassar av saker som mamma skulle kolla igenom.
Några grejor jag tog in på mitt rum.
Typ en grej som Rasmus fick in på sitt rum. Eller säng, eftersom han inte har ett riktigt rum.
Men det viktigaste är i alla fall att förrådet blev fint, och det blev det.
MYCKET.

Nej, nu ska jag sova. Tänkte göra lite på ett vikinga-arbete som vi har i svenskan, men orkaa... Får göra det imorgon. Jag har fan glömt allt.

Och Ida, huuur kom du hit? Erkänn att du sneakar-peakar på bilddagboken fast du inte har en? ;););)););););)););;) Det är kul att du hittat hit ändå hursomhelst, welkomen!

Nu sova som sagt, puss.

söndag 24 januari 2010

100124

Hahahaha, igår failade jag totalt. Pinsamt, men också en livserfarenhet.
Har ont i huvudet, vill att klockan ska bli fem så jag kan träffa Niki och kolla film med henne och bara mysa med massa onyttigt.

onsdag 13 januari 2010

100113

Glömde ju berätta om beviset på min genuina trötthet: på andra lektionen för dagen upptäcker jag att min tröja är ut-och-in. Smarthead. Borde känt knapparna! Kiwi (svenskalärare) skrattade åt mig, tycker det var ganska rätt ändå.

100113

(Bara som en liten varning: inget viktigt och inget som behöver läsas för att överleva, bara jag som behöver få det ur huvudet. Blev vääldigt långt såg jag nu när jag väl skrivit klart det. Men denna blogg fungerar ju lite som dagbok för mig så..)

Wopsie dopsie.. satte precis laptopen i knät för att kunna skriva i en bekvämare ställning men lyckades nästan förstöra en slags.. kruka tror jag det är som jag har som pennhållare men, som tur var flög bara alla pennor ut, no harm done nästan.
Okej... min dag (för att bara rensa ur skallen (eftersom jag inte äger kraften att utöva magi och därav inte kan bevara alla mina minnen i ett minnesåll som Dumbledore)):

Går upp något över sju, tröttare än någonsin, mamma skrattar åt mig för att jag ser så trött ut när jag går in i badrummet. Duschar, klär på mig, går till bussen för tidigt för jag var så trött så jag fick för mig att jag var tvungen att gå fem i när bussen gick sju över, men egentligen behöver jag bara ca sju minuter (alltså = gå prick) så jag tog det extra lugnt när jag väl kom på vad jag höll på med. Satte mig på bussen, vinglade en kvart senare fram till bussdörren på mina trötta ben och gick till skolan i kylan. Hade matte, gick bra, jag fattar geometri i matte B mycket bättre nu (HELT SJÄLV!), och sen gick vi ca 10 minuter innan lektionen var över utan att vår mattelärare sa så mycket om ett knyst om det, snarare vinkade av oss i dörren. Jag gillar henne, hon är lite som ett mumintroll.
Sen hade vi svenska med Kiwi, underbara Kiwi. Pratade lite om vikingar, ska tydligen jobba om sånt nu, hm. Men å andra sidan jobbade vi om norska och danska lektionerna innan lovet så jag tror vi lär oss bra saker på ett annorlunda vis. Eller nåt.
Sen hade vi studiehanledning med Maria (hon är så söt, kallar alla för "baby", "beautiful" och liknande (pratar bara engelska, kommer från Mexico tror jag)) där vi som vanligt inte sa så mycket vettigt. Kommer ihåg att vi pratade om nåt ganska roligt, jag, Johanna och Pelle, men kommer inte på vad nu.
Åh, på tal om roligt så dissade jag av Johannas bagarmössa igår. Vi bakade Tyskt valnötsbröd (som blev katastrofalt, antingen var det fel på oss eller receptet, inte ens läraren visste säkert) och så frågade Johanna var valnötterna fanns, så sa Cecilia (lärare) att Johanna skulle ta med en kompis och åka ner till lagret för att hämta dem. Det fanns inget annat val, jag tror ni förstår, jag var tvungen att säga det vi alla tänkte.
"...har du verkligen några vänner?" sa jag så seriöst jag kunde, lutad bakom Cecilas rygg mot Johanna, och reaktionen var ett "NÄE, du får INTE följa med till lagret! Jag tänker inte prata med dig på hela dan. Lina (som btw hade skrattat lika mycket som mig vid min perfekta diss), kommer du?" och jag började såklart asgarva. Cecilia som inte hade hört kollade förvånat men skrattade med mig, och givetvis berättade jag för Pelle så han också kunde mobba henne med mig när hon skulle komma tillbaka. Och det där med att inte prata med mig gick ju, som ni nog kan förstå, rakt åt helvete för henne för jag är typ bäst på att få henne prata. Eller skratta. Resten av dagen gick i "har du några vänner?"skämt-andan och jag fick en liten tillsägelse av Cecilia för mitt flamsande faktiskt, även om det lika mycket var Johanna. Helt säkert, eheh. Men, även om det inte låter alls lika roligt här som det var irl så var det grymt hur som helst. Och våra dissar är med ren kärlek.

Aja, blev väldigt långt inlägg känns det som, och därför varnar jag er härmed: LÄS INTE FORTSÄTTNINGEN OM NI INTE HAR OTROLIGT MEGATRÅKIGT, jag skriver bara för mig själv resten, om hur dagen var osv. Jag har nog skrivit det mesta och viktigaste som jag ville där uppe, så. Nu vet ni.


Så resten av dagen:
Bamba, äcklig kebabgryta, fick smaka på morotsbiffarna av Emma, lika äckligt nästan tyckte jag så det blev inte jättemycket äta, fast ändå okej. Sen gympa, hade slapp lektion, körde bl.a. rundbadminton, långhopprep, tennis, och sen hade vi betygsnack. När jag kom dit hade jag Ig, sen ändrade han till G minus, sen i slutet ändrade han till ett vanligt G. Haha, jo men det är stabilt ja, visst. Sen blev han lite för bekväm och privat som om han pratade skit med någon han känt i mer än typ lite mer än en halv skoltermin, men jag är ju bäst så kunde hantera det på ett bra sätt. Åh, tönt.
Sen efter gympan åkte vi tillbaka till skolan och hade livsmedelskunskap. Dödamigkunskap. Bah, så tråkigt... men för att vara en timma gick det ganska fort, slutade kvart i fyra och var hemma runt halv fem. Somnade i soffan, vaknade runt sex, kollade en timma till, kollade lite nya Scrubs avsnitt med bröder på data (sjukt att JD, Elliot, Carla eller Coxs fru inte är med nåt.. trist), sen har jag bara segatsegatsegat, mest framför datorn. Åh, mitt liv är ju bara om datorer och tvaparater, fy skäms Ellen. Verkligen. Pinsamt.
Hade tänkt skriva på engelskan eller svenskan nu, men... hamnade här. Eheheh. Nu har jag skrivit här ganska länge (klockan är inte 21.08 nu utan 22.06) med mellanrum så får nog publicera detta och sen sova, eller skriva.
Aja, pussis.

tisdag 12 januari 2010

100112

Fanfanfanfan. Jag har tappat något som en gång var en så jävla stor del av mig och jag har inte vågat inse det förrän nu. Jävlar fan helvete baj! Jag orkar inte reagera så starkt nu, men... hade det varit för kanske bara.. typ ett halvårsen eller mindre så hade jag varit uppe från stolen, eller marken blir det nu eftersom jag sitter på golvet, och hoppat och inte kunnat hålla mig från att göra små "iiiih" ljud för mig själv. Nu ler jag bara lite stillsamt, hjärtat hoppade ett litet hopp första sekunden och sen, ja? Inget? Jag vet inte vad jag ska tro eller tycka om det, just nu känns det bara jättekonstigt att förstå. Hm, får nog sova på saken, drömma lite mardrömmar eller nåt och kanske vakna lycklig när jag inser hur det ligger till. Och med det vet jag inte själv vad jag menade. Önskar jag gjorde. Fan. Nej, detta går inte bra, men jag vet någon som antagligen kommer bli glad över att höra nyheterna! Åh, detta är ju bara vrickat...
Nu: sova sova sooova!

100112

Egentligen ska jag leta efter sylådan nu, men jag råkade hamna här... ehe. De två första skoldagarna har varit sköna och slappa, igår började jag 8 och slutade 9:30, efter jag bytt om (hade bageri fast bara teori) och gjort ett par ärenden så var jag hemma vid 10:30, fördrev hela dagen framför datan och tvn trots det fina vädret. (Illa, ska ut och gå idag!)
Idag så började jag 8 och slutade ungefär 11:30, åt bamba med Jimmy, Louise, Jenny och Joar (många J!) och satte oss sedan på bussen, var hemma vid ett. Har kollat på tv tills nu typ, eehheh.. Jag fick dra mig upp ur soffan, men nu ska jag antingen
1, sy
2, skriva
3, gå ut och gå

och det blir nog det sistnämnda faktiskt. Så ska nog gå nu ändå. Tråkigt inlägg men ändå nååååt!
Pussi.

onsdag 6 januari 2010

100106

Jag tror Robbie Williams och väskskapande precis tröstade mig.
Hm.
Skönt hur som helst, ska jag komma ihåg!

100106

Fy i helvete. Jag hatar när det bara går ner på två sekunder utan förvarning. Men jag älskar mina föräldrar, mer än det någonsin skulle gå att beskriva. Ja fyfan vad jag älskar dem.
Så, skriva av sig, skönt.
Nu bra: antagligen Gråbo på fredag och först åka pulka/rumplapp med Johanna och kanske Sanna och fler, sen kanske film, sen vet jag inte. Men det ska bli mysigt, om det blir av. Och i sommar ska jag till arvikafestivalen, känns grymt. Jag är så glad att jag har träffat Linnea, hon blir bara underbarare för varje gång man träffar henne, åh vi kommer ha det så bra i arvika. Och sen i maj blir det popadelica med Niki antagligen, och alla som känner mig vet att allt jag gör med Niki blir bäst, roligast och sjukt underbart så det behöver jag inte säga mer om, och då även en roadtrip med Kajsa i hennes bil förhoppningsvis, skulle vara pricken över i:et. P3guld nästnästa onsdag med sistnämnda tjej, ska bli grymt kul! Kanske way out west om man har råd som ett avslut på festivalsommaren pratade jag och Linnea om också, låter mysigt och bra.
Nej, göra väska eller se på Lilla sjöjungfrun nu.


Och jag tänker inte skriva hejdå eller godnatt, jag har under senaste tiden tänkt lite på att jag avskyr, AVSKYR allt som har med avsked att göra varesig det är "god natt" eller "r.i.p". Jag får miniångest varje gång jag säger god natt, speciellt när det gäller familjen. Så har det varit sen jag var liten och jag är rädd att det kommer fortsätta rätt länge... fan, åhhh jag orkar innnnnteeeeeeeeee.
Jag tror du har rätt Agnes, detta är nog inte den bästa tiden på året.

söndag 3 januari 2010

Aj.

Mina magmuskler gör lite ont. Har fått för mig att börja träna den lilla bellyn lite, så har legat med vaderna uppe på sängen och böjt upp ryggen i situps-ställning och stannat där för minst en minut i ca tre omgångar. Fan vad den är otränad och klen! Skakar som besatt.
Ska strax sova, men först kolla på något och sticka lite till väskor osv. Onödig uppdatering är det jag är bäst på, puss!

Hello Saferide, can you give me a safe ride back to sleep?

God kväll. Eller god natt.
Har inte riktigt lusten till att sova, så istället ligger jag här med laptopen i knät och halvkollar på Kogänget. Har inte riktigt lust med det heller. Jag tänkte vända på dygnet, så imorgon kommer jag gå upp 08:40 och tvätta. Men, allt annat är toppen! Nyår var toppen och snurrigt, hade riktigt roligt fastän lite kall natt, men helt klart värt det! Var hemma hos lilla Ida på Tjörn (som jag så gärnagärna vill döpa om till Kön), mysipysi! Hon hade två jättesöta djur, en katt som heter Murre (som direkt blev Murre från Skogstibble (läs: karaktär i Pelle Svanslös)) och en hund som heter Kelly men som jag, efter att ha glömt och sagt fel 10230 gånger, döpte om till Kesella (läs: ingen aning om varför men min framtida hund ska heta det) och båda var uuuurmysiga. Kesella lekte jag massor med på förmiddagen innan vi gick, åh charmhund!
Agnes, jag ska skicka sms till dig men inte nu för jag vågar inte om jag väcker dig, men skulle du kunna typ lite senare på måndag? Runt sex-sju tiden? Äh, smsar dig, för efter måndag lär jag vara en del ute på Styrsö. Har inte varit där på evigheter och känner mig både taskig och saknar pappa när jag inte är det.
Nä, nu ska jag nog försöka sova... kommer vara trött imorgon. Pusspuss.