tisdag 31 mars 2009

En massa känslor.

Sånt som kan vara så jävla bra är så jobbigt ibland. Sånadär känslor. Vad skulle man göra utan dem och vad ska man göra med dem i svackor som nu?
Skolan är kind of ett helvete, jag saknar så mycket människor och saker att det gör ont vid bara tanken, det finns en stor förvirring som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera och imorgon känner jag bara för att dö lite pga diverse grejor (nej, om ni nu läser här, det är inte det (ni fattar om det är ni som läser (och om det inte är ni så behöver ni inte fatta, det är väldigt förståeligt) som tynger mig så väldigt. Och på torsdag är det no-prov och jag kan ingenting.
Sånt är väl lite jobbigt kan man tycka.
Jag tycker det är skitjobbigt. Sån är jag. (Och nu har jag inte ens mens att skylla på, tänk hur blödig (med två bemärkelser, som Johan skulle sagt) jag kan bli då.)
Nu har jag lyssnat på lite fina och lugna, en aning sorgsna låtar från Timos Lovers are lonley-skiva. Det känns lite bättre redan.
Nu ska jag bara ta mig samman och städa av sängen så jag kan sova där på, så tyst som möjligt dessutom då papsen och bror Rasmus har gått och lagt sig.
Godnatt. Vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda...

Sonisphere

http://www.sonispherefestivals.com
Jag är sugen. Jag har alltid velat se Metallica någon gång i mitt liv, James liksom. Den enda gång jag vart på något litet sätt nära var när jag var uppe i Stockholm och satt utanför stadion med Tove, Eva, mamma och Agneta. Men det var inte särskilt kul. Jag vill SE dem. Inte bara höra, det kan jag göra hemma.
Dessutom är det inte så chockerande dyrt, typ samma pris som Wow, och det kommer ändå rätt stora band. Eller faktiskt ganska väldigt stora.
Men jag har en känsla av att mams och paps inte kommer vara lika förtjusta i idén som jag är. Fast funderar på att fråga Albin om han är sugen på det, men förväntar mig inte så värst mycket angagemang från det hållet. Det är i stort sett bara Meshuggah och Lamb of god som han gillar där tror jag. Ärligt talat kommer han nog såga det helt. Om jag känner honom rätt...
Men men, enough about that.
Igår fick jag upp mina hyllor på väggarna! Jag satte upp de två sista helt själv, duktiga jag. Det blev skitbra. Ska bara städa och sen upp med alla grejor på dem snart, som t.ex. högtalaren som står här på skrivbordet just nu, och lite småttochgott.
Ska nog fortsätta med det nu!
Och det blev förresten inget varken Katarina eller Agnes idag, båda var sjuka... stackarna, men Agnes kommer jag träffa en annan dag i alla fall! Brabrabra, krya på dig min flicka!

måndag 30 mars 2009

Inlägg med stelfrusna fingrar.

Det blev 8 hyllor (7 röda och 1 blå) hyllor igår, hälften lämnade vi av hos mamma (3 röda och 1 blå) och resten har jag här hemma hos paps. Ska upp idag när pappa kommit hem med rätt skruv och såntdänt. Gött! Sen köpte jag en liten grejs till min fina Agnes som snart fyller 17, ingen biggis men ändå något. Henne träffar jag imorgon efter skolan, ska bli så himla mysigt!
På tal om skolan så kommer Katarina von Bredow och hälsar på imorgon, ska bli skitkul! Hon kommer ha en liten föreläsning och sådär, och eftersom hon är så väldigt bra så tror jag att det kommer bli en toppendag allt som allt!
Sen någon annan gång i veckan, eller närmare bestämt på torsdag ska jag på en föreställning i Frölunda kulturhus som heter Gaycamp, ska också bli himla intressant och kul!
Men nu kan jag knappt skriva längre, mina fingrar är iskalla och det är jättejobbigt att skriva på tangentbord då.
Återkommer ikväll eller imorgon då jag hade tänkt berätta lite om min kanske ganska smarta idé för att få lite pli på mig.

söndag 29 mars 2009

Äntligen

får jag mina efterlängtade hyllor! Pappa gick med på att åka till IKEA Bäckebol idag, så vi ska ta en båt som går om ca en timma. Känns bra, för jag blir snart galen på att inte ha hyllor att ställa allt på. Gah! Snart, snart. Då blir det enklare att städa också.

En sånhär liten enkel och fin modell ska jag ha!

HETT TIPS!

http://www.myspace.com/basementjaxx

my god, det svänger! (She's no good, mmmm.)

I've found something - a bit of my talent!

Sitter och plinkar lite på gitarren och kommer på lite nya grejor. Hittills går det väl ganska bra, men man vet aldrig med mig. I många fall slutar det i irritationsilska då jag slänger hela skiten. Men denna gången känns det bättre.
Text är också ett litet problem, men jag jobbar på det.

Igår var väldigt mysigt med Tove, slutade med övertrötthet som min bror tolkade som fylla. Men icke sa nicke då vi inte druckit en droppe alkohol men istället blivit på något kemiskt vis fulla på varandra. Det var roligt i alla fall, som vanligt med min fina Tovs!

Nu ska jag fortsätta på mitt mästerverk, ville bara uppdatera om hur läget är.
Och juste, idag blev det sommartid ju, tur att vi har studiedag imorgon så jag kan vänja mig vid att behöva gå upp en timma tidigare... jobbigt.

lördag 28 mars 2009

Buuusigt

Nu är jag hemma från skolan. Jerry (annan idrottslärare) tyckte/sa att jag skulle vara där tills halv ett, men klockan var halv elva när jag frågade och jag hade redan hunnit gå mer än tre varv, fikat och minglat med folk, fyllt i en produktlapp, så vad skulle jag göra där i två timmar till?
Nepp, det gillade jag inte. Så jag väntade väl någon halvtimma, sen stack jag strax efter att Josse och hennes pappa hade gått.
Så nu ska jag försöka jobba lite no eftersom vi har prov på torsdag och jag ligger ganska mycket efter.
Ikväll blir det mys och sova hos my love, Tove! Längtar, det ska bli så skönt att se människan, eftersom det var så längesen nu. <3

Nu ska jag hitt på nåt annat.

Och juste!
GLÖM INTE SLÄCKA LAMPORNA MELLAN 20.30 TILL 21.30 IKVÄLL!
För världen, för oss, okej?

Morrn...

Det skulle vara så skönt att få ligga kvar lite till i sängen. Sova lite extra.
Men nej, idag är det föräldralördag och vi ska visa våra produkter och arbeten. Min produkt SUGER detta året och jag känner ingen som helst lust att åka upp dit bara för att sitta bakom en bänk i tre timmar eller vad det nu är. Jag måste ta med mig böcker. Eller en bok i alla fall, eftersom jag precis kom på att fjärde delen ligger hemma hos mamma. Måste in dit någon gång också och hämta lite glömda saker...
Det är det stora problemet med separerade föräldrar kan jag säga. Nej, det är inte det att de inte bor ihop längre som är jobbigt, det hade antagligen bara varit konstigt och sådär nu, men när man flyttar från ett ställe och glömmer saken på det andra så blir det problem och jobbigt.
Och självklart att man måste hålla rent i två rum... jag är nog rätt dålig på det. Varje gång jag kommer till ett ställe upptäcker jag att det är stökigare än det andra men fortsätter stöka tills sista dagarna då jag städar lite halvhjärtat, och sen flyttar jag och upptäcker att det nu är stökigare där...
Illa. Men men, när jag väl fått igång städellen så blir det bra.

Men nu ni, nu ska jag käka frukost och sen ska jag pallra mig upp till skolan och lida.



Förra årets produkt tillsammans med en
skrattlåt, haha skitkul att göra! Låten alltså.

fredag 27 mars 2009

Oledig lördag.

Åhjävlar, nu har jag fyllt hela mitt magutrymme med onyttigt. Ajdå. Åt precis tårta med paps, det var inte så jättegott, jag var så mätt innan... Men nu har min mage svullnat en hel del skulle jag tro. Så mysigt.
Imorgon är det föräldralördag på skolan, och jag måste vara där runt nio. Det är så jääävla onödigt, för att inte tala om tristessen. Men, that's life. Så snart måste jag gå och nana, så jag inte är för trött imorgon. Ska nog läsa ur de två - tre sista sidorna i min bok (Artemis Fowl - Evighetskoden av Eoin Colfer), jättebra bok, rekomenderas. Sen ska jag börja på nästa, om den inte ligger hos mama då vill säga...

Nu hörde jag att världens starkaste man precis vann Let's dance, vad händer med världen egentligen? Jahurrududu Magnus, manligare blir det inte än att ställa upp i ett fjolleri-b-program på tv4. Hejaheja!
Dags att sova.


Påtal om föräldralördag så ser våra
lärare ut såhär ibland. Fint va?

Mums!

Brödet blev jättesmarrigt som väntat! Eller, bullbrödet blev det i alla fall, jag har inte smakat på limporna än. De blev lite brända, inte så det blev svart men lite för mörkt för att det skulle bli perfekt. Men jag tror de är jättegoda i alla fall också. Jag orkar inte ta en bild på dem nu när de är klara för jag har precis bäddat in de små liven i två handukar där de ska få ligga ett litet tag tills jag bestämmer mig för att frysa ned dem eller vad det nu blir. Så ni får en liten ugnbild på dem istället:


Mums!

Nu ska jag bara städa och lite sånt till de ljuva tonerna av Eva Cassidy. Mmmm, vad hon har bra röst. Fruktansvärt bra.

I had a dream.

I den drömmen drömde jag att det var en storm över Ryssland som var påväg hit och var uppe i... 65,000 km/s ungefär. Jag fick lite lätt panik. Fast Nathalie sa att "den brukar ju avta lite..." åh, tur! 60,000 km/s gör ju inget.
Jag kan säga att jag blev väldigt lättad när jag vaknade.

Har precis diskat och gjort fint i köket, så nu kan jag baka en dubbelsats med typ frallor, mumsan! Lägger upp bild på dem sen.
Och så ska jag lyssna på Timo Räisänens coverplatta "...and then there was Timo" och minnas tillbaka till lite fina tider. Bilden nedan är ett väldigt fint minne, och det är från signeringen av skivan jag precis nämnde. Timotimotimo, otroliga du.


Tur i oturen!

Ohohohohohohohoh, jaaa!
Det blir ingen gympa idag! Josse ringde som en ängel och sa att det inte blev av. Det lilla folket från kalvhagsskolan (för/mellanstadiet här på ön) skulle ha innebandyturnéring där tydligen, så jag behövde inte ens gå ut ur huset! Fast stackars Josse och Maja har åkt och pedlat från en ö/stan till en annan bara för att ha detta teset också... stackarna får vänta på skolan tills nästa båt går. Jävla Josef (idrottslärare) som inte har koll!

Men nu har jag hela dagen på mig att göra något då alltså, så det blir nog både städning och bakning.
Uppdaterar er om hur allt går senare.

Men vad fa...

Vår! Det ska vara VÅÅÅR! Det ska inte snöa!
När jag vaknade upp imorse tänkte jag att "aah, skönt, det är ljust ute, nog bra väder så jag kan ha tunnare kläder idag igen". Sen så öppnade jag gardinerna.

Japp. Så var det med den saken. No spring for me, eh?
Och det blev inget bak för mig igår, jag städade lite halvhjärtat på mitt rum och sen var jag supermegatrött. Fast pappa är så rolig och bra han så han bakade tårta som han skulle ha med till jobbet dagen efter, men sen kom han på att det inte gick pga nån jobbgrej. Så idag ska jag få tårta. Mums!
Men nu, gott folk, ska jag ta på mig gympakläder, kravla mig upp till skolan på ett eller annat vis och göra ett jävla SKS-test. Jag är redan sen... Egentligen har vi p-dag idag (frivilligt jobba/ledig dag, planeringsdag) men jag har inte gjort det förbannade testet så no deep (or long) sleep for me, nej nej.
Jag kommer nog dö av ansträngning, så det är tur att jag kommer ha i alla fall Josse där som kan begrava mig. (SKS = styrka och konditions något.)

Fan i helvetet.


Förra våren uppe i Stockholm, åh vad jag vill dit igen!

torsdag 26 mars 2009

Say hello to me!

Mina vänner!
Jag har rensat, fixat, nördat och äntligen äntligen är det klart. Jag har skaffat mig en liten blogg här istället! Min gamla (parallellen.blogg.se) kändes inte så bra. Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra för att bli nöjd med utseendet på sidan, det gjorde mig något irriterad så jag flyttade mig hit i stället och kollade om det var enklare, och ja! det var det. Eftersom jag hade ett gammalt konto här så slapp jag göra ett nytt, men slapp dessvärre inte alla äldre nästan lite pinsamma inlägg. Och det var bara ett år sen. Geez... Men de är borta någonstans i den stora cyberrymden nu, eller kanske redan helthelthelt borta. Jag vet inte hur sånt fungerar.
Men jag har alltså tänkt börja blogga igen, vi får väl se hur det går med det! De som följt mina tidigare bloggar något såntdänt förstår och vet att jag är ganska dålig på sånthär. ("De som följt mina tidigare bloggar" säger ju en hel del om min förmåga också...) Vi får se, vi får se.
Idag har jag tänkt på att baka lite bröd faktiskt, har varit väldigt aktiv med sånt de senaste dagarna. Eller, med mat och allt sånt. Igår gjorde jag pastasallad till mat, förrgår piroger med bror, förrförrgår pizza själv, och allt detta har blivit skeeeta gött! Jag är så jäävla bra vettö!
Ska nog gå och kolla så vi har allt nu, vill baka, nu nu nu nu!
Receptet kanske dyker upp här sen också.

Summer, summer, summer! Come to me!