onsdag 29 april 2009

Tankar, och annat såntdänt.

Oj, oj, oj vad man kan bli trött. Och oj, oj, oj vad allt kan ställas till sådär. Fast det verkar vara som om det är så det är gjort för att vara, jobbigt nog.
Men, enough 'bout that!
Jag har tänkt lite på vilken låt jag ska lägga ut, och när jag tänkte på det kom jag på att aha! Alla låtar jag ta't ut ackord till ligger hemma hos papsen, så det verkar som om ni får vänta i några dagar till! Sen kommer det upp ganska många, förhoppningsvis!
Men om jag har tråkigt under kvällens gång kanske jag fixar någon lite snabbt i alla fall... är nämligen ledig imorgon i alla fall. Jag pratade med Maria och hon är en sån bra och snäll människa så hon fixar det till en annan dag istället, underbart!

Hej sålänge.

Skolaaa.

Sitter i skolan och jobbar om en uppfinning - grammofonskivan. Satte precis igång så jag har inte riktigt bestämt mig för om det suger eller är någolunda uthärdligt. Nej, jag förväntar mig inte på något vis att det ska vara superkul, det behöver det inte vara heller, bara jag kan genomlida det tills vi slutar, och det är så kort tid nu! Josse satt och räknade dagar på båten till skolan, och det är typ bara 25 dagar kvar nu! Alla helger och sånt borträknat och då, men ändå! 25 skoldagar! Easy-peasy-japaneasy!
Jaja, men vi får se hur det rinner på.
Imorgon KUNDE jag varit ledig, men..

åh jag måste avbryta mig själv medan jag skriver.
JAG HATAR MÄNNISKOR. Ibland. Just nu hatar jag människor som är dumma i huvudet. Jag vet en som sitter två rader bakom mig i alla fall. Stackare... Det är inte lätt när man är dum inte.
Aja, var var jag?
Ja juste, jag kunde varit ledig, men nej! Maria vill och tycker att jag ska komma upp och göra det nationella matteprovet jag missat. Jag har svarat ja och sådär, såklart, men ska höra med henne om det går att ändra.
Fast även om jag lyckas undslippa det så är jag ändå inte helt ledig, jag har tackat ja till ett klippa-gräset-sommarjobb. Med JÄTTEMEGAOTROLIGTMYCKET ångest så svarade jag ja.
Nej. Jo. Fast nej. Jag vill inte, men pengar är pengar.

Nu måste jag kila, skyndaskynda!

tisdag 28 april 2009

Nya tider, nya verser!

E som i Ellen.
Nya adressen, aight? Det får duga i alla fall, nejmenhejsan var ju... ja. Precis.
Men, nu hörrni! Nu blir det lite ändring här. Jag har tänkt lite, och så har jag tänkt lite mer, och nu så slutade jag tänka och började agera istället. Såhär har jag tänkt:
Jag har tagit ut ett antal låtar på gitarr som jag inte kan hitta på internet, och flera av dem vet jag är lite efterlängtade av andra männsker. Så eftersom att det här är min blogg och jag får göra i princip vad jag vill här så
tänkte jag att jag kan ju lägga upp dem här! Smart va? Så inom en snar framtid kommer det både bli blogg- och ackordsida här.
Kanon! säger ni, jag vet. Jag är bäst.

Men nu ska jag se om broder Rasmus har svarat på mitt sms så jag kan åka till Myrorna och cpa lite med honom där.
Hörs inom kort! Tjings.

lördag 11 april 2009

Påsken är här!

Och jag är tillbaka!
Inte för att jag åkt bort eller så, men jag har inte uppdatrat på ett litet tag. Har inte haft lust. Det har inte varit så mycket att skriva om i alla fall, jag har på ett ungefär bara varit hemma och latat mig i alla fall. Trött som jag redan är så började även mitt ben cpa, så mycket att jag tillslut fick gå upp mitt i natten och ta ipren för att det skulle sluta. Not good, fast nu gör det inte ont i alla fall, det var i förrgår natt som det hände. Inatt sov jag knappt nånting, när jag gick upp runt nio imorse var mina ögon blodsprängda, ni vet, sånt som man ser i Kalle Anka-serier när det sovit för lite. Så såg jag ut, fast med en toffs mitt på huvudet, det blev så varmt att jag var tvungen att sätta upp håret och öppna balkongdörren en bit mitt i natten. Fast när jag öppnade balkongdörren upptäckte jag även att det var fullmåne, så DING! That's why. Sjukt egentligen.
Men nu ni, nu ska jag gå och käka påskfrukost med pappa hos Karin och Karolina med lite annat folk tydligen.
Sayonara och glad påsk!

onsdag 8 april 2009

Resultat.


Remmen är på! Äntligen! Nu funderar jag bara på att sätta dit en dragkedja också... vi får se om det blir av senare. (Psst, den har en innerficka också! Så ambitiös är jag, fast inte sååå att jag orkar lägga upp en bild på det...)
Men! Om jag inte nämnde det i föregående inlägg så borde jag höjas i textilslöjdsbetyget nu, för;
1) Jag har arbetat massor hemma
2) Jag kom på en snygg och enkel och bra teknik för att fästa remmen, vilket inte min lärare gjorde
HA!
Men... vi får väl se. På tal om betyg och skola så fick jag hem mina IUP-lappar (Individuell UtvecklingsPlan) igår, och de ser strååålande ut! Alla har kryssat i "mycket bra" på minst en punkt för varje ämne, TILL OCH MED PÅ GYMPAN! Men det är bara för att när jag väl är med så är jag verkligen med och peppar de andra. Men det kändes så jäävla gött att få lite bekräftelse om hur man är och vart man ligger i skolan.
Men, tillbaka till väskorna.


Okej, det här är den andra som jag började på i förrgår och blev klar med igår. Ser ni? Det är en helt vanlig tygväska, sån som ska ta typ en timma att sy. Det tog nästan ett dygn för mig. Men jag skyller på innerfickan + att det var min första trots allt, och sen blev den himla fin också! Inte överdrivet kanske, men ändå. Jag får se om jag ger den till min lilla Agnetis, det är ju lite henne... Åh, nu fick jag värsta luktminnet från Agnetas lägenhet, jag vill diiit! Fortfarande svindyrt med sj... fan..
Men nu ska jag kontakta Agnes, för egentligen skulle jag ta och träffa henne idag, men nu känner jag mig ganska hängig och trött... Jag vet inte om jag kommer orka så mycket... Fast jag vill ju så gärna, men frågan är hur rolig jag skulle vara att umgås med.. Jaja, jag ska kontakta henne så får vi se hur vi gör. Vädret är ju inte sådär superkul heller, regn och usch... Men blöööh!
Agnes min fina, FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!

tisdag 7 april 2009

Sloooow day...

Sitter och syr på en väska som jag började på igår. Det känns så patetiskt och dåligt av mig att en liten jävla enkel tygväska ska ta över ett dygn att göra. Det är ju bara att sy lite sömmar! Fast nu la jag i och för sig till en innerficka och sådär, men ändå! Måste bli bättre, vill bli bättre. Men men, när den är klar funderar jag på att skicka upp den till min fina Agneta. Den är lite hennes stil, lite hippie och sådär, jag tror hon skulle bli väldigt glad. Helst skulle jag ju vilja åka upp med den och ge den till henne i handen själv, men när ska jag ha tid för det? Och när (framförallt) ska jag ha RÅD med det? SJ kostar ju röven nu för tiden! Jag har inte råd med nån resa alls där. Sista minuten-resor kostar minst 200 - 300 kr! Vad är det för stil?! Förut var det ju så man skulle kunna åka en sista minuten för 90 kr, men nu är minimum på 140 något har jag för mig att jag läste. DÅLIGT! Skärpning SJ! Hur ska Sverige bli mer miljövänligt om ni är så jävla dyra?
Oj, okej, nu fortsätter jag, en timma sen jag skrev det senaste. Sydde klart (på ett ungefär) väskan och håller på att väljer knappar till den nu. Svårt! Vi får se vilken/vilka det blir... Men nu går jag så detta blir publicerat någon gång. Skriver nog senare eller så.

söndag 5 april 2009

Tjolahopps!

Håller på att städa, PÅ RIKTIGT. Inte bara jagskriverpåminbloggattjagstädarsåkännerjagmigbättre-städa som man kan göra ibland, utan fo' real! Har rensat ut mina hyllor under sängen (jobbigt att förklara för er som inte vet, men jag har en halvhög (typ 10 - 20 cm högre än en vanlig) säng som har förråd och hyllor under sig), skickat med allt skräp till tippen som bror åker ut till just nu, fått upp förstärkaren (tack vare samma bror) på en hylla, rensat ut ena förrådet under min säng och lagt alla därliggandes tjocktröjor till ena hyllan som jag rensade. Sen har jag dammsugit alla hyllor i hela rummet och karmar, men inte golvet. Det tar jag när allt har kommit upp från det, vilket inte är så långt kvar det heller. Och det är så jävla gött!
Och solen skiner utanför, men öppnar jag min balkongdörr blir det genast ganska kallt eftersom det blåser så förbaskat mycket. Illa. Men bättre än mulet eller snö! Eller regn också för den delen, fast regn är mer okej på nåt sätt ändå. Det är lite mysigt. Fast helst solsolsol, såklart.
Men, nu ska jag ställa in min resväska + lite annat skit i förrådet och sen börja städa igen. Tillsammans med Håkan Hellström. Han är inte så dum ibland, inte när man ska städa i alla fall. Annars är det väl bådeoch måste jag säga... Hm. Knas. Jaja, hörs senare!

lördag 4 april 2009

Loser says what! - What?!

Smart. Jättesmart.
Ca 13.15, Ellen är ute och bränner plankor och grenar med bror och pappa. Bror gestikulerar med en gren, och Ellen skriker: "KASTA DEN I ELDEN!", men bror fortsätter bara att gestikulera eftersom det inte gick att höra vad som sas för den höga musiken. Tillslut kastar han den mot henne, och efter hon kastat en gren i elden går hon fram och kollar på den. Hon upptäcker att det var ett slags större bamburör och börjar vifta med det över sig och säger "JAHAA! NU FATTAR JAG VAD DU MENAR!", medan hon gör detta så ramlar innehåll från det ihåliga träet ner på henne. Hon tar ner pinnen och råkar slå av en bit i marken och ser att gråsuggor och spindlar faller ut ur det. Skrikandes springer hon för livet mot ingenting, men förbi elden och blir bränd på foten av en glödbit som flög förbi.
Aj. Usch.
Men nu har jag inga insekter i mitt huvud i alla fall,

tror jag.

Kalendrar till mig, ja tack.

Igår blev ett Mysteriet på Greveholm-maraton. Någon underbar människa har lagt upp hela kalendern på youtube, amazing! Så kollade på hela den. Sen så kollade jag på lite Pelle Svanslös (otecknade kalendern), men det fanns bara första avsnittet upplagt där så mer kunde jag inte kolla... JAG VILL SE! Den finns på onoff för 149:- + frakt = 178 kr, och jag vill så jävla gärna ha den! Finns tyvärr inte i butiker så man är tvungen till att betala de där extra jävla fraktpengarna, men det kanske är värt det...
Sen så kollade jag på första och andra avsnittet av Sunes Jul också, han är rolig den pojken! Underbar serie.
Och Sunes pappa. <3
Det är bara såhär det är; kalendrar var så jävla mycket bättre förr. Jag menar, vad fan är Höjdarna och Håkan Bråkan i jämförelse med Greveholm och Pelle? Någon JÄVLA SKIT! Det är precis vad det är.
Men nu ska jag lyssna på Mr Marley och städa mitt rum. Vårvädret är här, och vårstädningen är ju faktiskt obligatorisk då.


(Någon som vill skänka 178 riksdaler till mig förresten? Jag vill ha Pelle Svanslös-dvd:n, soooo badly...)

fredag 3 april 2009

Framtidstankar.

Sitter i datasalen med Felicia just nu. Det är b-engelska just nu jag har inte särskilt mycket att göra...
Har suttit och kollat lite på Ester Mosessons gymnasium, livsmedelslinjen. Jag funderar på att plugga till konditor/bagare eller liknande. Det är ju kul att baka! Fast å andra sidan har jag aldrig prövat att baka som jobb. Bara en gång när jag skulle baka tre kladdkakor till Linda (kompis och sommargäst). Men det är ju inte helt samma sak... Ska kolla upp något lite mer avancerat idag när jag kommer hem, push the limits så att säga, för jag vet ju faktiskt inte om jag har vad som krävs för att bli bagare. Tänk om jag råkar förstöra för ett helt bageri bara för jag är så usel?
Förut funderade jag på att söka till kocklinjen, eller rättare sagt Hotell- och resturantlinjen, men efter att ha läst lite så blev jag inte lika sugen. Dessutom hörde jag om praktik som skulle (kunde kanske det var?) göras som skeppskock på ett fartyg.
Aldrig.i.livet.
Så jag håller mig till mina fina bakelser.
Snart börjar matten, och jag har ingen mattebok så jag kan inte göra så mycket matte, men nog bäst att gå i alla fall.
Gaycamp var jättebra igår förresten! Otroligt duktiga människor!
Och JOSEPH! GRATTIS I EFTERSKOTT! Får se om jag får tag på honom senare idag, för han lär inte läsa den här bloggen.

onsdag 1 april 2009

Skit också.

Jag är så okoncentrerad som det bara går. Har en del knas att tänka på nu, som t.ex. provet imorgon som jag kommer kugga på, tillsammans med lite strul hit och dit.
Det enda jag verkar kunna göra är att snacka med Joseph på msn, och hur effektivt är det egentligen på en skala från ett till tio? Jag måste diska, för det sa jag till pappa att jag skulle göra igårkväll. Hoppas han kommer sent idag, för jag är helt jävla hopplös just nu... Uschochfan.
Men, bättre tider kommer, hoppas jag. Annars vill jag inte längre.
Nu ska jag... fortsätta göra inget tills jag får någon slags power i mig.

!

NÄMEN HALLÅ! Nu glömde jag nästan en rätt viktig sak! Det är ju 1:a april IDAG! Man får luras! Fast jag är så dålig på det i alla fall så det spelar ingen större roll vilken dag det är.
Men det betyder även att Joseph fyller år imorgon! 17 bast! Fast jag skriver inte grattis här förrän han fyller. Det är ju fusk.

Bra Ellen.

Heja heja! Jag har försovit mig, kuligt värre. Nej. Detta innebär att jag kommer få IG i idrott (om jag inte smörar som en idiot) då jag missade den nu på morgonen, och det i sig innebär att jag inte kommer komma in på något gymnasium.
Känns det som i alla fall.
Fast så vet jag ju att det inte är.
Men nu ska jag gå och göra mig i ordning så jag kommer i tid till no:n i alla fall, vi ska ha genomgång så den vill jag inte missa.